Her inceleme yazınız için 500₺ kredi kazanmak ister misiniz? Detaylar >

Microsoft Windows FQC-10556 Win 11 Pro 64Bit TR İşletim Sistemi / Türkçe (Kutu)

Merhaba, Windows 11 için aldığım OEM lisansı, jelatin içinde, kullanma kılavuzu, yükleme CD'si ve bilgisayarın üzerine yapıştırılan etiketle birlikte geldi. Bu lisansın gerçekten OEM lisansı olup olmadığını nasıl anlayabilirim? OEM lisansları genellikle sadece bilgisayar üreticilerine mi satılıyor?

2 ay önce

Merhaba

Windows 11 için aldığınız OEM lisansı, içeriğindeki öğelerle birlikte gerçekten bir OEM lisansı olabilir.

OEM lisansları, genellikle bilgisayar üreticilerine özel anlaşmalarla sağlanır ve bu üreticiler, lisansları doğrudan bilgisayarlara entegre ederler.

Ancak, bazı durumlarda, ara toptancılar veya bayiler aracılığıyla da OEM lisansları satılabilir. Bu tür lisanslar, genellikle daha uygun maliyetli olup, bilgisayar üreticisi olmayan son kullanıcılara da sunulabilir. Lisansın orijinalliğini doğrulamak için Microsoft'un lisans doğrulama araçlarını kullanabilirsiniz.

Görüşünüze göre ürünü bizden satın almamışsınız dolayısı ile yukarıdaki bilgiler sadece orijinal OEM ürünler için geçerlidir.

Şuan yorum yazdığımız bu ürün OEM bir üründür.

Çerezleri kullanarak deneyiminizi kişiselleştiriyoruz. Bu web sitesini ziyaret etmeye devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz

Bilgi